Meet Thirza

Mijn naam is Thirza Raadsheer en eigenaresse van Thirza’s Beauty Studio. In 2020 heb ik besloten om mijn eigen schoonheidssalon te openen om mijn ideeën en passie door te kunnen voeren. Ik wilde een uniek concept neerzetten waarbij de meest effectieve huid verbeterende behandelingen en ontspanning samenkomen. Ik vind het belangrijk om ruim de tijd te nemen, u tijdens elke afspraak rustig te ontvangen met een drankje en uitgebreid advies te kunnen geven. De persoonlijke aanpak en de 1 op 1 werkwijze draagt bij aan kwaliteit, resultaat en optimale service. Ik kijk er naar uit om u te mogen ontvangen in mijn salon.

  • Dermalogica Expert

  • Deskundig en gediplomeerd huidspecialist

  • Veilige en hoogwaardige producten

  • Gespecialiseerd in wenkbrauw styling

Behandeling en werkwijze. Uw persoonlijke wensen als uitgangspunt

Thirza’s Beauty Studio is een professionele schoonheidssalon waar u terecht kunt voor huidverzorging, huidverbetering, acnebehandelingen, ontspanningsmassages, lichaamsontharing en het epileren en verven van wenkbrauwen. In mijn sfeervol ingerichte salon kunt u genieten van een voor u persoonlijk samengestelde behandeling. Ik bied een ruime keuze uit verschillende gezichts- en deelbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kwaliteitsproducten van Dermalogica. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ik ben ook gespecialiseerd in het geven van Dermalogica behandelingen.

De behandelingen voor huidverbetering zijn bedoeld om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken en de conditie van de huid te verbeteren. Met mijn klant specifiek opgestelde stappenplan krijgt uw huid de aandacht die het verdient zodat stapsgewijs gewerkt kan worden aan het verbeteren van uw huid.

Waarom ik kies voor Dermalogica?

Een gezonde huid staat voorop is mijn zienswijze. Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten, en dus ook voor mij. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Daarom gebruikt Dermalogica nooit gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen kunnen uitdrogend en verstoppend werken op de huiden kunnen irritaties veroorzaken. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan is bewezen door onderzoek dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid. De producten van Dermalogica zijn daarnaast vegan, glutenvrij, vrij van parabenen en dierproefvrij. Dat bewijs wordt niet alleen geleverd door jarenlang onderzoek, maar ook door ruim 100.000 schoonheidsspecialisten die wereldwijd effectief met de producten van Dermalogica werken.

Arrangement met een saunabezoek!

Omdat Thirza’s Beauty Studio gevestigd is in Sauna De Bongerd is het ook mogelijk om gebruik te maken van een arrangement in combinatie met een saunabezoek.

Ma-Vr & Zo: 09:00 - 21:00
Za: Gesloten
Afspraak
WhatsApp